Harc a konyhával

Nem szeretünk főzni. Kiderült, hogy nem vagyunk egyedül. Elhatároztuk, hogy előre megtervezzük a heti menünket. Kipróbáljuk, hogy a gluténmentes diéta segít-e az egészségünkön.

Az első pár nap tapasztalata alapján elmondhatom, hogy most változatosabb ételeket eszünk, mint előtte. Mivel a barátainknak is el szeretném küldeni, hogy mit ettünk, ezért szépen "kell" tálalni. Csongor megjegyezte, hogy szépen tálalva ízletesebb is az étel. :)

Vasárnap megterveztük a heti menüt és azt, hogy mikor, mit fogunk főzni.

A harc színtere

Tartalomjegyzék:
  • Első hét
    • Vasárnap 
    •  Hétfő
    • Kedd
      • Reggeli: zabpelyhes gofri, recepttel
      • Ebéd: tökfőzelék dínópogival
      • Vacsora: maradékok (hajában főtt krumpli, vöröslencse tészta)
    • Szerda
      • Reggeli: gyümölcssaláta, gofri
      • Tízórai: maradék gyümölcssaláta
      • Ebéd: rizs, párolt zöldségek
      • Vacsora: zöldségleves, GM kenyér (+tészta)
    • Csütörtök
    • Péntek
      • Reggeli: sült zabpehely mandulatejjel
      • Ebéd: bableves, mogyorós kukó (nem készült fénykép)
      • Uzsonna, vacsora: banán, kenyér
      • A reggelin kívüli étkezésekről 1 bejegyzés született.
    • Szombat: csak egy esti kenyérről készült fénykép...
      • Reggeli: kenyér
      • Ebéd: bableves, köles
      • Vacsora: kenyér
  • Második hét
    • Vasárnap: kevés kép készült, egy bejegyzésbe belefért az egész nap
      • Reggeli: köles, Alpro vaníliás szójapuding (nem készült fénykép)
      • Ebéd: kenyér
      • Vacsora: szójavirsli, kenyér
    • Hétfő
    • Kedd
    • Szerda
      • Reggeli:
      • Ebéd:
      • Vacsora:
    • Csütörtök
      • Reggeli:
      • Ebéd:
      • Vacsora:
    • Péntek
      • Reggeli:
      • Ebéd:
      • Vacsora:
    • Szombat
      • Reggeli:
      • Ebéd:
      • Vacsora:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése